Website laten maken?

Maak het jezelf makkelijk, laat ons je website maken

Bel ons gerust op

Offerte aanvragen

Mobiel vriendelijk

Zowel de ontwerpen als de functionaliteit kunnen optimaal getoond worden op alle schermformaten.

Creatief ontwerp

Innovatieve en opvallende ontwerpen is onze werkwijze. Ons team kiest gepersonaliseerde stijlen die uw doelgroep aanspreken.

Verkoop gedreven

Bezoekers analyse, landing pagina's en call to actions zijn voorbeelden van onze strategische aanpak.

Super snel

Uw website bezoekers krijgen een overtuigende ervaring. De snelheid en functionaliteit die in onze web-sites terugkomen zorgen hiervoor.

Google optimized

Onze nauwe samenwerking met zoekmachines en marketingkanalen zoals google, zorgen voor een aangepast ontwerp dat klaar is om hoog te scoren.

Zelf beheerbaar

Reviews, Portofolio en andere tools kan je via een makkelijke toegang zelf updaten. Een actieve website wordt uiteindelijk meer gewaardeerd.

Onze voordelen

Wij creëren ervaringen die aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk zijn en resultaat gericht voor uw bedrijf werken. Als klant wordt je betrokken in elke stap van het ontwerp. 

Met marketingtechnieken zorgen we dat je niet alleen een mooie website hebt, maar ook een renderende website. Uitsteken boven de concurrentie is belangrijk

Samen maken we websites die iedereen kan gebruiken

Heeft u een idee of project? Laten we samenzitten.

Wist je dat 92% van de mensen online zoekt naar lokale bedrijven? Als ondernemer is het daarom belangrijk om online aanwezig te zijn.

Mocht je op dit moment nog geen goedlopende website hebben, dan loop je klanten mis en vliegt de concurrentie je voorbij. Daar moet verandering in komen. Een goede website vormt een belangrijk onderdeel van je bedrijf.

Het bouwen en onderhouden van een nieuwe site neemt veel tijd in beslag. Daar kunnen wij jou bij helpen! Met makkelijk te beheren websites die goed werken op élk device maken wij jou online zichtbaar. Samen.

Onze werkwijze

Strategie & Concept

Welke doelen heb je, wie zijn je gebruikers en wie je con-currenten? Samen met jou bepalen we de (marketing)-strategie voor jouw website en creëren we een eerste concept

1

Ontwerp & Ontwikkeling

 Aan de hand van de huisstijl gaan wij de interactie van het product en de gebruikers-ervaring uitwerken in een visueel ontwerp dat converteert.

2

Acceptatie

Tijdens de acceptatiefase is het aan jou. We geven je de ruimte om feedback te geven op wat wij tot nu toe gemaakt hebben, voordat we de website lanceren.

 

3

Testen & Lanceren

In de testfase gaan we de website uitgebreid testen. We doen daarna een laatste check voor een succesvolle lancering en dan is het moment echt daar: de website gaat live. 

4

Offerte aanvragen

Project details

Contactgegevens