De toekomst van digitale marketing

Door onze uitgebreide “360 digital approach” naar digitale marketing kunt u uw doelgroep in realtime  vastleggen, engageren en converteren.

Ontvang GRATIS een gedetailleerd SEO rapport voor uw website.

Onze diensten

Digiflow voert een strategie uit om uw merk te verbinden met de mensen die er het meest aan toe doen.

Zoekmachine Optimalisatie

Een goede rangschikking in Google vormt één van de belangrijkste uitdagingen van een website.

Content Marketing

Vertrouw het schrijven van je webteksten toe aan een specialist: een SEO-copywriter.

Zoekmachine Marketing

Adverteren in Google Ads vraagt heel wat kennis en expertise. Je laat dit dan ook best over aan professionals zoals Digiflow

Email Marketing

Nieuwsbrieven en promotionele mailings zijn een must voor je online marketing.

Data analyse

Bij Digiflow heeft u een gedetaileerd beeld over wat bezoekers doen op uw website. 

SEO strategie

We bepalen jouw perfecte online strategie op basis van je onderneming, producten en doelgroep

Digiflow SEO service

Een uitgebreide digitale marketingstrategie stelt u in staat uw doelgroep in realtime vast te leggen, te engageren en te converteren. Onze marketingspecialisten werken met u samen om uw bedrijfsdoelstellingen te definiëren en te bereiken met de nieuwste strategieën op meerdere kanalen. We ontwikkelen een digitale marketingstrategie met 4 hoofdingrediënten: de juiste boodschap, aan de juiste mensen, op het juiste platform en natuurlijk op het juiste moment. We nemen een 360 digitale benadering van marketing die begint met onderzoek en planning en verder gaat met doorlopende optimalisaties en inzichten om uw ROI te maximaliseren.

Abonneer op onze nieuwsbrief

en ontvang exclusieve deals

Dus je wilt meer leads en conversie…

Wij analyseren, optimaliseren en perfectioneren jouw Ads campagne

Heb je zelf geprobeerd om conversies te behalen met Adwords, maar is het niet gelukt? Of heb je een bureau gevraagd dit voor je te doen en zijn de resultaten tegengevallen? Laat ons geheel gratis en vrijblijvend een analyse doen op jouw huidige Adwords account en we zullen je in een duidelijk rapport laten weten wat er fout gaat, wat wij er aan kunnen doen en wat dat gaat opleveren.

Uw online marketing afdeling

SEO

Zoekmachine optimalisatie is nog steeds een lucratieve manier van het groeien van elk bedrijf. Een investering voor de lange termijn met een hoge ROI. Een goede basis zorgt voor vele jaren aan kwalitatief verkeer.

Social Media Advertising

Toon je merk of product op Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn of Snapchat. Richt je op het juiste publiek op de juiste plaats op het juiste moment door middel van social media-reclame.

Data Driven Marketing

Build, measure, learn. Dit zijn de stappen voor data gedreven marketing. Creëer een prachtige website, verzamel gegevens van uw bezoekers en leer van uw leads en klanten.

Remarketing

Een makkelijke manier om je merk in het hoofd van mensen te krijgen is door gebruik te maken van remarketing. Herinner mensen die je website hebben bezocht om het product te kopen en zorg ervoor dat je merk top of mind blijft.

Conversion optimization

Is jouw online marketing up-to-date maar wil je nog meer uit je website halen? Dan is conversie optimalisatie de volgende stap. We richten A/B-tests in en verbeteren je online prestaties.

Conversion Design

Wij ontwerpen websites vanuit een conversie oogpunt, waardoor je website en bedrijf beter gaan presteren. Een optimaal design is een groot deel van digitale marketing en vormt de sleutel tot online succes.

Lokalisatie

Kiwietstraat 119, Hasselt, Limburg, België.

+324 83 02 86 33

+324 84 18 94 88

[email protected]

 

Volg ons op social media